Ezüstsas

Apám hasnyálmirigy-rákos, agyvérzésen túlesett, az orvosok lemondtak róla. Mégis, nap nap után annyian hívnak, keresnek, hogy lassanként már nem tudok válaszolni mindenkinek egyenként. A napi híreket itt szeretném megosztani velük, veletek. Nézzétek el, hogy inkább rá fordítom az időt.

Hiányérzet

2009.10.17. 21:47 | apám lánya | 1 komment

Hívnálak... megint. Még mindig.

Szükségem lenne a tanácsodra. Bánatos is vagyok, meg nem is. Összevesztünk és elrohant. Olyan, mint te. Ha nem az ő akarata érvényesül, akkor nem lát, nem hall. Nem érti meg, hogy ő is tud bántani. Hogy mondjam el neki? Azért lehet, mert önnön tökéletességében nem kételkedik? Vagy mert annyira szeret, hogy azt hiszi, ha nem akar, nem is tud megbántani? Nem tudom. Jó lenne, ha beszélhetnék veled.

Hát, meg boldog is vagyok. Anna lett. Már több, mint egy hónapja. Emlékszem még, mennyire akartál egy kislányt. Hát, itt van. Az ő szeme is kék. Mélykék.

Semmi nem olyan, mint volt. Itt ülök ebben a nagy házban, ami a tiéd, a tiétek volt. Itt lakunk öten, és mégis üres. Mikor szokom már végre meg, hogy elmentél?

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustsas.blog.hu/api/trackback/id/tr671456876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pipánszki 2014.10.28. 16:20:23

Soha nem fogod megszokni, de ez így van rendjén... Ő nem egy hiány, hanem támasz, segítség... Vigyázz Rá!
süti beállítások módosítása